Liselotte

Mijn naam is Liselotte de Jong, ik ben afgestudeerd danslerares, 26 jaar en kom uit Almere. 

Van jongs af aan heb ik altijd met veel plezier danslessen gevolgd in verschillende stijlen, in het jaar 2006 werd ik op mijn 15e aangenomen op de MBO-dansopleiding te Haarlem.

Mijn hoofdvakken waren Klassiek Ballet en Moderne Dans, daarnaast volgde ik ook andere dansvakken zoals Jazzdance, Werelddans en Flamenco.
In het 3e en 4e jaar van deze opleiding heb ik stage gelopen als dansdocent bij diverse dansscholen. Daarna heb ik mijn diploma Docent Dans behaald.

Tijdens en na mijn opleiding heb ik veel lesgeefervaring opgedaan als freelance- en vaste dansdocent bij verschillende dansscholen in Nederland.
Tijdens deze jaren heb ik ook veel ervaring opgedaan omtrent optredens, zoals choreograferen, repeteren, organiseren en het begeleiden van klein- en grootschalige optredens.

Na al deze ervaring was ik er helemaal klaar voor en ben ik in 2012 mijn eigen dansschool gestart, Studio Dance-A-LOT!
Ik begon met lesgeven in Almere Muziekwijk en later ook in Almere Buiten.

Tijdens mijn danslessen heb ik veel aandacht voor mijn leerlingen, ik luister goed en probeer altijd in te spelen op alle ideeën en interesses.
Ook geef ik waar nodig veel algemene en individuele correcties, zo zie ik mijn leerlingen vooruit gaan, wat veel voldoening geeft! Maar bovenal is het plezier wat ik terug zie bij mijn leerlingen het allerbelangrijkst, zo geef ik de lessen ook altijd met veel plezier!